Personligt
En dansk kyst.....
88d733ea-a7e4-4b7f-a3e9-8e4a6adaca88
Information om Personligt Medlemskab

“Personligt medlemskab” giver  medlemmet mulighed for at deltage i alle foreningensaktiviteter, både i FFFD regi og i lokalafdelingerne.

Medlemskab af Federation of Fly Fishers Denmark (FFFD) følger kalenderåret fra 1. januar til 31. december og koster årligt 250,-

Bliv medlem her

Uanset hvilken Lokalafdeling du vælger ved tilmelding vil du have adgang til samtlige aktiviteter i FFFD.

Når din indmeldelse er accepteret vil du modtage en velkomstmail med BrugerID og kodeord og herefter vil du modtage en ny mail med et betalingslink.

Endvidere vil der også være et link med “Introduktion til Holdssport” der beskriver alle de muligheder der er på platformen.

Fornyelse af medlemskab, gøres ved betaling i App eller under profilindstillinger efter at være logget ind på vores nye platform - her er der også mulighed for at tilmelde sig automatisk betaling med enten VISA/Dankort eller MobilePay. 

Både i App og på hjemmeside vil der være mulighed for at ændre i de personlige oplysninger og tilføje billeder, erfaringer, særlige interesser mm til profilen.

FFFD Medlemshåndtering
File
Kim Novél
27 50 62 66
Medlemshåndtering

Ved spørgsmål til kontingent, ind- og udmeldelse, samt alle øvrige spørgsmål vedrørende medlemskab eller manglende medlemsblad, kan denne formular bruges 😃