Adbf53b5-4527-4504-8615-39430af6b0c9

Aarhus

Velkommen

FFFD's Lokaludvalg Aarhus holder til hos på adressen:

Gasværket, Byleddet 2 C, 8220 Brabrand

Se link nedenfor.

FFFD's Lokalafdeling Aarhus udspringer af en flok entusiastiske medlemmer af FFFD, som alle har opereret i forskellige regi inden for fluefiskeri i både i FFFD og lokale lystfiskerforeninger.

Århus medlemmer af FFFD har hidtil mødtes privat hos hinanden hver vinter i årevis og har længe savnet et lokalt forum, hvor man kan mødes på jævnlig basis. Et forum, hvor man kan dyrke sin lidenskab, herunder binde fluer, bygge stænger og udveksle ideer og erfaringer med ligesindede. De fysiske lokaler giver derfor medlemmerne et fælles samlingssted samt tilbud om kurser, fisketure, foredrag og klubaftener.

FFFD's Lokalafdeling Aarhus ønsker at løfte FFFD op på et mere praktisk plan, og særligt tilbyde begyndere, juniorer og deltagere på fremtidige kurser et bredere kendskab til fluefiskerens nuancerede verden. Vi håber på, at de fysiske lokaler og de ugentlige aktiviteter kan tiltrække nye medlemmer og skabe et større fokus på vores hobby.

FFFD's Lokalafdeling Aarhus danner rammen omkring en række aktiviteter hen over året. Af aktiviteter kan nævnes fluefiskerskole, kastekurser, foredrag og fluebinding af enhver art.

Der vil blive en fast ugentlig klubaften hver tirsdag fra 1. september til 1. maj.
Klubaftenerne er uden et egentligt program; her mødes medlemmer for at binde fluer og hygge i selskab med hinanden. Der vil være kaffe på kanden, og det er muligt at købe kolde øl og vand.

Derudover vil der være åbent andre aftener ved særlige arrangementer og aktiviteter. Disse vil blive annonceret i aktivitetskalenderen, hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig. Aktiviteterne er åbne for alle medlemmer af FFFD. Enkelte aktiviteter og arrangementer kan være pålagt et beskedent beløb til dækning af direkte omkostninger.

Nyheder i FFFD Aarhus
Der er endnu ikke oprettet nyheder
Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen