Odense

Opstart af aktiviteter i Lokaludvalg FFFD Odense/Region SydDanmark

25. januar 2022, 09.42

I reflektionen af den netop publicerede Aflysning (af Fluemessen 22 i Kolding), er der vist brug for lidt “positive wibes” til at fastholde optimismen og den fysiske tilgang til vor sport og passion.


En mindre gruppe FFFD medlemmer, bosiddende i Region Syd har op til Jul mødtes med Kim Novél (tovholder) og aftalt at genstarte Odense som et lokalt og frekvent mødested over året, og indendørs ca. to gange i måneden.


Aktiviteterne indendørs vil fokusere på Fluebinding med en “Tema-flue“ på klubdagene med instruktør, samt foredrag, indsigt i fiske og biologiske emner, intro til Fluevand samt lidt “Do and Don’t” fra lokale fiskevands kendere mm afhængigt af interesse og muligheder.


Senere på sæsonen planlægger vi kastetræning med en af FFFD’s certificerede kasteinstruktører.


Det er aftalt at vi lejer os ind I Dalum Lystfisker Forening’s fine lokaler på Mejerivej 3, 5260 Odense da det ligger med fin tilkørsel fra motorvejen for dem der kommer fra oplandet, hvilket vi håber på bliver mange.


Vi ønsker i ly af skiftende restriktioner at kunne mødes første gang Onsdag d. 19.01.22, med et godt foredrag, og derefter lade demokratiet hjælpe med at stikke retning og fokus ud for fremtidige møder.


Af hensyn til øjeblikkets pladskrav bedes I tilmelde Jer via Holdsport eller sende en mail til odense@fffd.dk. 

Det vil blive slået op i Kalender med tilmelding i begyndelsen af det nye år.


Tilbuddet er til alle eksisterende medlemmer af FFFD, men til special-arrangementer vil der også blive adgang for potentielle nye medlemmer.


Med julehilsen


Kim Novél

Henrik Nielsen

Brian Nielsen


FFFD Odense